Курячі тефтелі під вершковим соусом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш стіл. М'ясо виходить ніжним і соковитим, а вершковий соус ароматним. Рекомендується подавати з будь-яким гарніром і свіжими овочами. Спробуйте - це смачно!
До вашої уваги, класичний рецепт приготування курячих тефтелей під вершковим соусом. Щоб вершковий соус отримав необхідний приємний аромат, рекомендую, по можливості використовувати сир "маасдам" . Як гарнір до тефтелі, підійде гречка, рис або відварну картоплю. Із вказаної кількості інгредієнтів можна легко приготувати вечерю на 6-8 персон. Удачі в приготуванні і гарного вечора! 
- Куряче філе - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 150 грам
 - Печиво - 1 штука
 - Вершки - 500 мілілітрів(15%-20%)
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Молоко - 1/2 склянки
 - Сир твердий - 300 грам
 - Часник - 3 зубчики
 - Зелень - 1 За смаком (кріп або петрушка)
 

Замочіть булочку в молоці.

Наріжте дрібно цибулю.

Куряче філе пропустите через м'ясорубку.

Тепер змішайте фарш, цибуля і булочку (попередньо її віджавши)

Приправити сіллю і poperčite.

Все ретельно перемішайте.

З отриманого фаршу сформуйте тефтелі.

Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо тефтелі. Запікати 15-20 хвилин, температура 180- градусів.

Дрібно порубати часник.

Наріжте зелень.

Сир натріть на дрібній тертці.

Змішайте сир, часник і зелень.

Додайте вершки, все ретельно перемішайте.

Дістаньте тефтелі з духовки і залийте їх вершковим соусом.

Запікайте блюдо в духовці 20 хвилин, температура 180 градусів.

Готово! Смачного!