Лечо з перців без помідорів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приготуємо сьогодні лечо з перців без помідорів - смачно, запашний, яскраво і швидко! Заготівля підійде до будь-яких гарнірів - обожнювання, м'яса або птиці.
Лечо з перців без помідорів готуємо з томата, бажаного домашнього, або ж томатної пасти, розведеної водою. Лечо вийде смачним, ароматним, з ніжною шовковистою структурою.
- Солодкий перець - 500 грам
 - Морква - 100 грам
 - Цибуля ріпчаста - 100 грам
 - Томат - 300 мілілітрів
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1 Ст. Ложка
 - Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
 - Часник - 2 зубчики
 

Підготуйте інгредієнти.

Очистіть моркву і цибулю, овочі сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю невеликими кубиками, моркву наріжте брусочками.

Солодкий перець очистіть і сполосніть, наріжте смужками або великими шматочками.

У каструлі прогрійте томат, додайте спеції. За бажанням додайте лавр і запашний перець.

Перекладіть все овочі в томат.

Варіть лечо 25 хвилин, в кінці варіння додайте подрібнений часник і оцет. Зніміть з вогню.

Розкладіть лечо по стерильним банкам і закатати відразу ж, укутайте і залиште на добу. Через деякий час приберіть лечо в комору.

Смачного!