Лосось, запечений з овочами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже люблю такі страви - і рибка, і гарнір з різних овочів, - все в одній формі. Готується дуже легко: просто шарами складаються інгредієнти, а потім запікаються в духовці. Смачно і дуже просто!
При бажанні можна брати стейки будь-якої риби, бажано з мінімумом кісток. Овочі теж можна додавати і змінювати: доречні тут будуть гуртки кабачка або баклажана.
- Лосось стейк - 3 штуки
 - Сік лимона - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Картопля - 3 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Помідор - 2 штуки
 - Благословення - 150 грам
 - Майонез - 3 Ст. Ложки
 - Крем - 3 Ст. Ложки
 - Сир - 80 грам
 - Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Кріп - За смаком
 

1. Стейки лосося помийте, замаринуйте в лимонному соці, посипте перцем. Залиште хвилин на 20.

2. Картопля почистіть і наріжте кружальцями. У мене звичайний і рожева картопля.

3. Жароміцних форму змажте маслом і посипте панірувальними сухарями. Форму раджу брати побільше. Я не розрахувала з товщиною стейків, і довелося все перекласти і взяти більш глибоку форму.

4. Викладіть у форму картопля.

5. Лук почистіть і наріжте півкільцями.

6. Викладіть половину цибулі на картоплю. Додати сіль, поперчіть.

7. Батат почистіть і наріжте тонкими кружальцями.

8. Викладіть наступним шаром.

9. Помідори наріжте кружальцями і викладіть на батат.

10. Потім залишився лук.

11. Змішайте сметану з майонезом і травами.

12. Викладіть наступним шаром. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

13. Сир натріть і посипте рибу з овочами. Запікайте ще 10 хвилин.

14. Смачного!