Маннік з морквою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу запропонувати рецепт, який підкаже, як приготувати маннік з морквою. Це відмінний корисний десерт для всієї родини, який не зажадає великих витрат часу і зусиль на приготування.
1. Насамперед в глибоку миску надішліть крупу і залийте кефіром. Залиште набухати хвилин на 15.
2. Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці. Трохи вершкового масла розтопіть на сковороді. Викладіть моркву і на середньому вогні млоїте пару хвилин.
3. Додайте пару ложок цукру, перемішайте. Потримайте на вогні ще пару хвилин і можна знімати.
4. Вимийте апельсин, очистіть цедру і додайте до морквині. Також при бажанні для манника з морквою можна використовувати замість м'якоті і цедри апельсиновий сік.
5. В окремій мисочці збийте яйця з дрібкою солі і цукром. Розтопити вершкове масло, остудіть трохи і вилийте в яйця. Ретельно перемішайте.
6. З'єднайте всі інгредієнти. Додайте ванілін і розпушувач. Як слід перемішайте і викладіть у жароміцних форму, змащену маслом і присипану манною крупою.
7. У розігрітій до 180 градусів духовці маннік з морквою в домашніх умовах випікається близько 40 хвилин до рум'яності.
Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою, прикрасити скибочками апельсина або збитими вершками, наприклад.
Приємного чаювання! 
- Манна крупа - 1 Склянка
 - Кефір - 1 Склянка
 - Цукор - 1 Склянка
 - Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
 - Яйце - 2 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Апельсин - 1 штука
 - Сіль - 1 щіпка
 - Ванілін - 1 щіпка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 
2. Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці. Трохи вершкового масла розтопіть на сковороді. Викладіть моркву і на середньому вогні млоїте пару хвилин.
3. Додайте пару ложок цукру, перемішайте. Потримайте на вогні ще пару хвилин і можна знімати.
4. Вимийте апельсин, очистіть цедру і додайте до морквині. Також при бажанні для манника з морквою можна використовувати замість м'якоті і цедри апельсиновий сік.
5. В окремій мисочці збийте яйця з дрібкою солі і цукром. Розтопити вершкове масло, остудіть трохи і вилийте в яйця. Ретельно перемішайте.
6. З'єднайте всі інгредієнти. Додайте ванілін і розпушувач. Як слід перемішайте і викладіть у жароміцних форму, змащену маслом і присипану манною крупою.
7. У розігрітій до 180 градусів духовці маннік з морквою в домашніх умовах випікається близько 40 хвилин до рум'яності.
Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою, прикрасити скибочками апельсина або збитими вершками, наприклад.
Приємного чаювання!