Минестроне з квасолею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей неймовірно смачний супчик, який в Італії готують з сезонних овочів, обов'язково вам сподобається, адже він досить легкий, але при цьому дуже поживний і володіє насиченим ароматом.
Минестроне в італійських сім'ях є цілком повсякденним і повсякденним блюдом, а готують його з сезонних овочів, які в цей час можна знайти на ринку, тому у такого супу немає якогось певного складу, але все ж якісь загальні правила його приготування існують. І якщо ви ще ніколи не робили таке блюдо, тоді в цьому рецепті я з задоволенням розповім вам, як приготувати мінестроне з квасолею. Тут ми не використовуватиме м'ясо, але покладемо в суп багато овочів, а для ситності і поживності додамо квасоля. Взагалі-то, все дуже просто і смак приголомшливий, так що цей рецепт приготування мінестроне з квасолею сміливо можна включити в список повсякденних страв.
- Картопля - 2 штуки
 - Лук червоний - 1 штука
 - Морква - 2 штуки
 - Кабачки - 2 штуки (молоденькі )
 - Помідор - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Селера стебла - 1 штука
 - Квасоля біла консервована - 250 грам
 - Бульйонний кубик - 2 штуки
 - Зелень свіжа - 50 грам
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
 





