Морквяний пиріг з медом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Медова випічка відрізняється особливим смаком і ароматом. Сьогодні приготуємо медове тісто з тертої морквою, поєднання чудове. Пиріг виходить пористим і дуже смачним!
Таке тісто легко готувати, воно добре випікається і пиріг виходить повітряним. Крім моркви і меду можна додавати будь-які горіхи, насіння або сухофрукти. Сьогодні у мене волоські горіхи, раніше, пробувала такий пиріг готувати з насінням льону і фініками, вийшло теж дуже смачно.
- Яйця - 3 штуки
 - Борошно - 200-220 грам (цільнозерновий)
 - Вершкове масло - 80 грам
 - Цукор - 4-5 Ст. Ложок
 - Мед - 2-3 Ст. Ложок
 - Морква - 1 штука
 - Сода - 0, 5 чайних ложки
 - Настоянка ванільна - 1 Ст. Ложка
 - Грецькі горіхи - 7-8 штук
 - Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
 

Підготуємо інгредієнти.

Яйця збиваємо з цукром.

Додаємо вершкове масло.

Наливаємо ванільну настойку (або будь-який інший ароматний алкоголь).

Додаємо мед і трохи соди. Ставимо миску на водяну баню і періодично перемішуємо. Маса повинна трохи пінитися.

Морква трьом на тертці і додаємо в миску.

Далі, насипаємо борошно і замішуємо тісто.

Висипаємо тісто в форму і відправляємо в духовку, приблизно, з 30 хвилин. Випікаємо при температурі 180-190 градусів.

Морквяний пиріг з медом готовий. Посипаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного чаювання!