Новорічний салат з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт новорічного салату з куркою вийшов сам. Я просто думала, як би красиво оформити закуску з курки і вийшов такий салат з апельсином і свіжою зеленню. Пригощайтеся.
1. Спочатку, звичайно, зробимо закуску з курки. Змішайте в чашці яйце, і мука. В окрему плоску тарілку насипте насіння кунжуту.
2. Філе курки помийте. Просушіть паперовим рушником.
3. У сковороду налийте рослинного масла для смаження. Розігрійте.
4. Куряче філе обваляйте в яйці з борошном, а потім в насінні кунжуту. Насіння повинні пристати до курки все.
5. І обсмажте куряче філе з обох сторін до золотистої скоринки. Кунжут стане рум'яним.
6. Помийте всю зелень і проростки пшениці.
7. Апельсин почистіть і наріжте часточками.
8. У глибокій чашці перемішайте листя салату, rukkolu, проростки пшениці і апельсин. Додати сіль за смаком.
9. Викладіть все на тарілку. Зверху салату покладіть готове обсмажене курячої філе. Полийте все лимонним соком.
Вийшов дуже гарний новорічний салат з куркою. Насолоджуйтесь його приємним і ніжним смаком. Курочка тане в роті! А хрустка кунжутове скоринка стане родзинкою страви.
Смачного! 
- Куряче філе - 500 грам
 - Листя салату - 150 грам (візьміть і темних і зелених.)
 - Рукола - 50 грам
 - Апельсин - 1-2 штук
 - Сіль - За смаком
 - Лимонний сік - 50 мілілітрів
 - Насіння кунжуту - 50 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Проростки пшениці - 50 грам (продаються в багатьох магазинах.)
 
2. Філе курки помийте. Просушіть паперовим рушником.
3. У сковороду налийте рослинного масла для смаження. Розігрійте.
4. Куряче філе обваляйте в яйці з борошном, а потім в насінні кунжуту. Насіння повинні пристати до курки все.
5. І обсмажте куряче філе з обох сторін до золотистої скоринки. Кунжут стане рум'яним.
6. Помийте всю зелень і проростки пшениці.
7. Апельсин почистіть і наріжте часточками.
8. У глибокій чашці перемішайте листя салату, rukkolu, проростки пшениці і апельсин. Додати сіль за смаком.
9. Викладіть все на тарілку. Зверху салату покладіть готове обсмажене курячої філе. Полийте все лимонним соком.
Вийшов дуже гарний новорічний салат з куркою. Насолоджуйтесь його приємним і ніжним смаком. Курочка тане в роті! А хрустка кунжутове скоринка стане родзинкою страви.
Смачного!