Овочі з королівськими креветками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Найпростіший і швидкий спосіб приготування овочів з королівськими креветками для любителів морепродуктів. Виходить дуже смачне і корисне поєднання. Рекомендую спробувати це блюдо!
Таке блюдо підійде як для вечері в колі сім'ї, так і для святкового столу. Швидко, просто і дуже смачно! 
- Королівські креветки - 350 грам
 - Кабачок - 1 штука (або цукіні)
 - Морква - 1 штука
 - Квасоля - 200 грам (стручковая, свіжоморожена)
 - Зелений горошок - 100 грам (свіжоморожений)
 - Часник - 2 зубчики
 - Червоний перець паприка - 1 щіпка
 - Чорний мелений перець - 1 щіпка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Трави - 1 щіпка
 

Готуємо овочі і морепродукти.

Кабачок і моркву нарізаємо соломкою.

Обсмажуємо спочатку моркву.

Через 5 хвилин додаємо кабачок.

Потім додаємо стручкову квасолю, горошок і обсмажуємо разом з кабачком і морквою ще 5 хвилин.

Потім додаємо креветки, спеції, трави, паприка, чорний мелений перець, солимо за смаком і обсмажуємо ще 5-7 хвилин.

Блюдо готово! Смачного!