Пампушки на молоці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У російських традиціях є багато простий випічки на сковороді. Це млинці, оладки, плюшки і пампушки. Принцип їх приготування гранично простий, тому вони так і улюблені в слов'янської кухні.
Ми всі любимо солодку випічку. У своєму рецепті я покроково описала, як приготувати пампушки на молоці. По суті, такі пампушки є дріжджовими оладками. Вони ситні, м'які і повітряні. По бажанню, наприклад, до них можна додати варення або джем. Такі оладки є відмінним варіантом для сімейного сніданку.
- Борошно - 200-250 грам
 - Дріжджі свіжі - 20 грам
 - Молоко - 250 мілілітрів
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 

Розводимо в 50 мілілітрах теплого молока дріжджі з однією столовою ложкою цукру. Ми залишаємо суміш на 15 хвилин.

В отриману суміш додаємо половину чайної ложки солі і вливаємо молоко, що залишилося. Добре перемішуємо.

Акуратно додаємо масло і всипаємо борошно. Замішуємо тісто.

Ми залишаємо підніматися тісто на годину при кімнатній температурі.

Готуються пампушки на сковороді з невеликому кількістю масла. Випікаємо з кожного боку по 3 хвилини, а після ще раз по 1 хвилині. Смачного!