Паштет з копченої форелі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете подати до столу приголомшливо апетитну і нескладну в процесі приготування закуску? Просто візьміть на замітку цей класний рецепт паштету і повторіть на своїй кухні. Неймовірно смачно!
Коли давно знайомі рецепти вже набридли, пропоную нову ідею, як приготувати паштет з копченої форелі. Неймовірно ніжний, пікантний і ароматний, він буквально тане в роті. Подавати до столу його можна з скибочками хліба, крекер. Прекрасна альтернатива звичним варіантам, спробуйте! 
- Копчена форель - 450 грам
 - Вершки - 150 мілілітрів
 - Лимон - 1 штука
 - Сіль, перець, зелень - За смаком
 - Креветки - 6-10 штук
 

1. Наріжте рибку тоненькими скибочками.

2. Викладіть в чашу блендера, відклавши кілька скибочок в сторону.

3. Лимон вимийте, обсушити. Натріть цедру і вичавіть сік.

4. Влийте в чашу вершки.

5. Додайте сік і цедру лимона.

6. Подрібніть трохи.

7. Додайте подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Викладіть відварні креветки (по бажанню, можна не додавати).

8. Збийте паштет до однорідності.

9. Дно і борту невеликий піали застеліть харчовою плівкою і скибочками риби.

10. Викладіть паштет.

11. Акуратно загорніть плівку. Можна прибрати в холодильник на півгодинки.

12. Після акуратно видаліть плівку і подавайте паштет до столу.
Смачного!
Смачного!