Печеня з болгарським перцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Печеня зі свинини з болгарським перцем готується швидко і просто. Виходить дуже смачне і ситне дотримувала. Таке спекотне можна подати і на обід, і на вечерю. А спеції внесуть трохи екзотики у смак.
Печеня з болгарським перцем можна приготувати з будь-якого м'яса. Принцип - простий. Окремо обсмажуємо м'ясо і болгарський перець, а також інші овочі, потім змішуємо, додаємо спеції і улюблений соус і тушкуємо. Якщо у вас немає соусу Тіріякі або імбиру, замініть їх. Можна взяти соєвий соус, чилі, якщо любите гостреньке.
Як приготувати печеню з болгарським перцем? 
1. Промийте болгарський перець, очистіть від плодоніжки і насіннєвий коробки. Наріжте смужками.
2. Морква очистіть, промийте і наріжте соломкою.
3. Свинячу шийку наріжте брусочками поперек волокон. Відбийте і також наріжте тонкими смужками.
4. У сковороду, бажано - казанок з опуклим днищем, капніть рослинного масла і сильно нагрійте.
5. Обсмажте м'ясо, помішуючи, протягом 8-10 хвилин. Викладіть на тарілку на час.
6. На тій же розпеченій сковороді з рослинною олією окремо обсмажте моркву з болгарським перцем. За бажанням додайте шматочки консервованого ананаса. Потім обсмажують, помішуючи, також не більше 10 хвилин.
7. Приготуйте соус. У мисці змішайте Тіріякі, воду, крохмаль і мелений імбир (чайну ложку).
8. До овочів додайте м'ясо і соус, перемішайте і потім на повільному вогні ще хвилин 10.
Печеня з болгарським перцем готове! Подавайте з рисом.
Смачного! 
- Свинина (шийка) - 300 грам
 - Перець болгарський - 1-2 штук
 - Морква - 1-2 штук
 - Імбир - - За смаком
 - Соус Тіріякі - 80 мілілітрів
 - Вода - 100 мілілітрів
 - Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
 - Ананаси консервовані - - За смаком (можна не додавати.)
 
Як приготувати печеню з болгарським перцем?
1. Промийте болгарський перець, очистіть від плодоніжки і насіннєвий коробки. Наріжте смужками.
2. Морква очистіть, промийте і наріжте соломкою.
3. Свинячу шийку наріжте брусочками поперек волокон. Відбийте і також наріжте тонкими смужками.
4. У сковороду, бажано - казанок з опуклим днищем, капніть рослинного масла і сильно нагрійте.
5. Обсмажте м'ясо, помішуючи, протягом 8-10 хвилин. Викладіть на тарілку на час.
6. На тій же розпеченій сковороді з рослинною олією окремо обсмажте моркву з болгарським перцем. За бажанням додайте шматочки консервованого ананаса. Потім обсмажують, помішуючи, також не більше 10 хвилин.
7. Приготуйте соус. У мисці змішайте Тіріякі, воду, крохмаль і мелений імбир (чайну ложку).
8. До овочів додайте м'ясо і соус, перемішайте і потім на повільному вогні ще хвилин 10.
Печеня з болгарським перцем готове! Подавайте з рисом.
Смачного!