Печеня з індички на сковороді 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вельми апетитне блюдо, повірте! Корисне м'ясо, овочі, ароматні спеції - у вас ще не потекли слинки? Готуємо швидко і смачно!
Печеня - дуже апетитне і ситне блюдо. А ви готували його з індички? Пропоную вам рецепт приготування печені з індички на сковороді. М'ясо індички вважається дієтичним, воно нежирне і, щоб воно швидше приготувалося і не було в результаті сухим, я пропоную замаринувати м'ясо на кілька годин. А ще краще, якщо ви замарінуете його з вечора. Рецепт приготування цієї страви нескладний, і фото кожного етапу це підтверджує. Дивимося їх, уважно читаємо опис і готуємо смачне блюдо. Удачі вам і приємного апетиту! 
- Філе індички - 300 грам
 - Картопля - 2-3 штук
 - Перець болгарський - 2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Цибуля пориста - 1 штука (використовуємо тільки білу частину )
 - Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
 - Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком)
 - Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок(1-1, 5 ст ложки - для обсмажування м'яса, інше - для обсмажування овочів)
 - Вершкове масло - 50 грам
 

Нарізаємо філе індички на невеликі кубики, складаємо в миску. Очищаємо ріпчасту цибулю, нарізаємо його півкільцями і додаємо до м'яса. Трохи солимо, перчимо і посипаємо сухими травами. Перемішуємо і даємо постояти кілька годин. Можна залишити на ніч у холодильнику.

Добре розігріти сковороду з рослинним маслом і викласти на неї шматочки індички з цибулею.

Коли шматочки м'яса злегка обсмажити, перемішуємо їх і зменшимо вогонь під сковорідкою. Накриваємо сковороду кришкою і даємо м'ясу протушкувати у власному соку до готовності.

Поки м'ясо готується, можемо зайнятися овочами. Чистим картошку, очищаємо перець від насіння. Нарізаємо овочі кубиками. Ставимо на вогонь другу сковороду і розігріваємо суміш вершкового і рослинного масел.

Обсмажте на розігрітій олії кубики картоплі.

Додайте до картоплі нарізаний перець. Перемішайте і обсмажте хвилини 3-4.

У цибулі порею використовуємо тільки білу частину, нарізаємо її тонкими кільцями.

Викладаємо обсмажені овочі поверх м'яса індички, яке у нас вже практично готове. Посипаємо кільцями цибулі порею. Солимо, додаємо спеції і трохи води - приблизно півсклянки. Все добре перемішуємо і закриваємо сковороду кришкою. Тушкуємо наше спекотне на невеликому вогні до готовності картоплі.