Печиво «хвилин» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо до вас прийшли гості, і ви хочете швидко приготувати печиво до чаю, то печиво «Хвилинка» виявиться як не можна до речі. Рецепт дуже простий і швидкий, завдяки чому випічка і отримала таку назву.
Приготування:
Розім'яти маргарин до тих пір, поки по консистенції він не буде нагадувати густу сметану. Додати цукор і збити міксером до крему. Поступово влити молоко. Додати борошно і перемішати до однорідності. Отримане тісто викласти в кондитерський мішок з зубчастим наконечником і відсадити на деко печиво. Випікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.
- Борошна - 2 склянки
 - Цукру - 5-6 Ст. Ложок
 - Молока - 3 Ст. Ложки
 - Пачка маргарина- 1 штука
 
Приготування:
Розім'яти маргарин до тих пір, поки по консистенції він не буде нагадувати густу сметану. Додати цукор і збити міксером до крему. Поступово влити молоко. Додати борошно і перемішати до однорідності. Отримане тісто викласти в кондитерський мішок з зубчастим наконечником і відсадити на деко печиво. Випікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.
 
                        
                        
                    Розім'яти маргарин до тих пір, поки по консистенції він не буде нагадувати густу сметану. Додати цукор і збити міксером до крему. Поступово влити молоко. Додати борошно і перемішати до однорідності. Отримане тісто викласти в кондитерський мішок з зубчастим наконечником і відсадити на деко печиво. Випікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.