Перець, фарширований індичкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Фарш з грудки індички дуже ніжний і ідеально підходить для начинки, згодні? Хочу запропонувати вам досить простий і цікавий рецепт ситного гарячого блюда. Сподіваюся, вам сподобається.
Покажу, як приготувати перець, фарширований індичкою з мінімальними зусиллями. При бажанні, звичайно, можна використовувати не половинки, а перчинки цілком, зрізавши акуратно верхівку. Доповнення сиром, на мій погляд, дуже вчасно. Спробуйте, дуже смачно і зовсім нескладно. Відмінний варіант для обіду або вечері.
- Солодкий перець - 4 штуки
 - Мал - 1/2 склянки (білий або дикий)
 - Фарш індички - 450 грам
 - Часник - 1-3 зубчиків
 - Цибулина - 1/2 штуки
 - Томатний соус - 200 грам
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Сіль, спеції, зелень - За смаком
 - Сир - 100 грам (по бажанню)
 

1. Ось такі яскраві і корисні інгредієнти ми будемо використовувати. Насамперед відваріть в підсоленій воді рис.

2. На сковороді з розігрітим маслом обсмажте фарш (2-3 хвилини), помішуючи. Додайте подрібнену цибулину.

3. Викладіть зелень.

4. Додайте томатний соус. Додати сіль, поперчіть за смаком. Томіть хвилин 5 на середньому вогні.

5. Перекладіть на сковороду готовий рис, акуратно перемішайте все до однорідності.

6. Перці вимийте, обсушити, очистіть і наріжте навпіл. Викладіть на деко або у жароміцних форму, застелену пергаментом.

7. Розкладіть начинку, присипте сиром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 45.

8. Ось такий апетитний перець, фарширований індичкою, виходить в домашніх умовах.
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!