Перемячі з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                                                                                                                                         
Приготуйте смачненькі перемячі з м'ясом. Приготовані за цим рецептом перемячі з м'ясом будуть схожі на біляші, тільки трішечки інший форми.
Представляю вам класичний рецепт приготування перемячі з м'ясом. Я використовував яловичий фарш, ви можете взяти свинячий або змішати обидва. Тісто для перемячі використовується дріжджове. Нижче наведено зручний, покроковий рецепт приготування цієї страви з фотографіями. Удачі в приготуванні! 
- Борошно - 800 грам
 - Вода тепла - 250 мілілітрів
 - Крем - 250 грам
 - Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Дріжджі сухі - 11 грам
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Фарш яловичий - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Перець мелений - За смаком (червоний і чорний)
 - Каррі - 1 щіпка
 - Кріп - 0, 5 штуки (пучок)
 - Вода холодна - 100 мілілітрів
 - Часник - 2 зубчики
 

Розчиніть в теплій воді дріжджі, сіль і цукор. Залиште в теплому місці на 15 хвилин.

Розтопити вершкове масло в ємності, потім остудіть.

Додайте до масла сметану, перемішайте.

Отриману суміш перелийте в глибоку миску, додайте просіяне борошно. В середині зробіть поглиблення, влийте туди дріжджову суміш. Акуратно перемішайте.

Додайте ще борошна і замішати еластичне тісто, підливаючи по чуть-чуть рослинне масло.

Приготовим начинку. Змішайте з фаршем перекручений на м'ясорубці цибулю, приправити сіллю, поперчіть і додайте каррі.

Влийте холодну воду, додайте зелень і пропущений через прес часник. Перемішайте.

Розділіть тісто на шматки по 50-60 грам.

Розкачайте шматочки тіста в коржі, в середину кожної вкладіть одну столову ложку фаршу.

Кліп кінець"yubochkoy ", залишивши по центру отвір.

На розігрітій сковороді обсмажте перемячі в рослинному маслі. Спершу, смажити - фаршем вниз 3-4 хвилини до золотистої скоринки. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. В отвір по середині влити олію зі сковороди.

Готово!