Перловка з кабачками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Прекрасне, ситне блюдо або гарнір до м'яса і риби. Готується просто, але смак виходить дуже цікавий. Смажені кабачки чудово поєднуються з перловкою і вражають гармонією смаку.
Для більш ситне варіанти, додайте до кабачків цибулю, гриби і обсмажуйте всі разом - вийде повноцінний обід або вечерю! 
- Крупа перлова - 1/2 склянки
 - Вода - 1 Склянка
 - Сіль - За смаком
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Кабачок - 1 штука
 

Підготуйте інгредієнти.

Перловку промийте, залийте водою і відваріть до готовності.

Kabachki чистий, наріжте полукружкамі.

Обсмажте кабачки з додаванням олії.

Додайте кабачки до перловки, перемішайте і подавайте до столу.

Смачного!