Підлива з баранини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися з вами простим рецептом підливи з баранини. Виходить дуже ситне і смачне блюдо, до якого підійде будь-який гарнір. Особливо смачно з макаронами, спробуйте!
Особисто я просто-таки обожнюю робити таку підливу з баранини в домашніх умовах! взагалі, хочу сказати, що це відмінний спосіб використовувати залишився маленький шматочок м'яса після, скажімо, готування основного блюда. А тут і порція підливи досить велика виходить, і м'яса мало використовується. Словом, мало того, що це дуже вишуканий рецепт приготування підливи з баранини, так ще і дуже економний! рекомендую! 
- Баранина - 300 грам
 - Вершки - 100 грам
 - Цибуля - 150 грам
 - Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 

1. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді і обсмажити дрібно нарізану цибулю.

2. Цибуля поки дістанемо, на тій же сковороді обсмажити баранину шматочками, а потім заллємо водою і тушкуємо під кришкою до готовності. Солимо і перчимо до смаку.

3. Тепер вливаємо вершки, додамо обсмажену цибулю разом із залишками масла. Додаємо борошно і спеції за смаком.

4. Тримаємо на маленькому вогні, поки соус не стане потрібної вам консистенції. Смачного!