Пиріг з вишнею та шоколадом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Якщо ви хочете приготувати до чаю щось дійсно смачне, але не володієте особливими кулінарними навиками, то спробуйте спекти пиріг з вишнею та шоколадом. Це досить просто і дуже смачно!
Хочете зробити смачний і простий пиріг-тортик? Тоді вам слід дізнатися, як приготувати пиріг з вишнею та шоколадом. Це ідеальний рецепт на всі випадки життя, навіть якщо ви не дуже любите возитися з випічкою.
- Вершкове масло - 100 грам
 - Вишні - 350 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Борошно - 150 грам
 - Шоколад гіркий - 100 грам
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 - Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Крохмаль - 2 Ст. Ложки
 - Цукрова пудра - 150 грам
 

Рецепт приготування торта досить простий. Розтопіть шоколад з маслом на водяній бані. Вбийте в цю масу яйця, всипте цукрову пудру і просіяне борошно. Замісити тісто.

Соду погасите в столовій ложці оцтом. Влийте до тесту. Очищені від кісточок вишні також покладіть до тесту, обваляти їх в крохмалі, і гарненько все перемішайте.

Застелите форму для запікання пергаментом, налийте на нього трохи рослинного масла. Вилийте у форму тісто з вишнями, поставте його пекти. У духовці пирога потрібно провести близько сорока хвилин при температурі 180 градусів.

Коли пиріг буде готовий, остудіть його і наріжте на порційні шматки. Можете полити шматочки зверху залишками розтопленого шоколаду і масла. Подавайте до столу з чаєм.