Пиріжки з рисом з дріжджового тіста 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Апетитні, повітряні і дуже цікаві пірожочкі пропоную вам зробити в домашніх умовах. Проста і класна начинка з рису і червоною рибки - приголомшлива ідея, згодні? Спробувати точно варто!
Класичний рецепт передбачає використання м'яса, зелені або відвареного яйця, а я хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати пиріжки з рисом з дріжджового тіста з додаванням солоної сьомги. Чудова начинка, яка припаде до смаку і вашим близьким, і гостям. Сам процес досить стандартний. До речі, якщо у вас є хлібопічка, то приготування тіста можна довірити техніці.
- Молоко (вода) - 1/2 склянки
 - Борошно - 1 Склянка
 - Дріжджі - 15 грам
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Цукор - 1/2 чайних ложки
 - Яйце - 1 штука
 - Рослинна олія - 4 чайних ложки(+ для смаження)
 - Мал - 100 грам
 - Солона червона риба - 100 грам
 

1. Молоко (можна використовувати для тесту і воду) прогрійте трохи. Розчиніть в ньому цукор і дріжджі.

2. У глибоку миску просійте борошно з сіллю. Вилийте в центр дріжджі з молоком і залиште хвилин на 15.

3. Дріжджі почали "працювати", значить можна додати в тісто яйце і рослинне масло.

4. І ретельно все перемішайте.

5. Сформуйте з тіста кульку, накрийте чистим рушником і залиште підходити в теплому місці на годинку-півтори. Тим часом відваріть в підсоленій воді до готовності рис.

6. Після відокремте шматочок тесту і розкачати. Я пропоную зробити невеликі пірожочкі, тому можна вирізати кружальця склянкою, наприклад.

7. З'єднайте подрібнену рибку з рисом. Можна додати за смаком перець і щіпку зелені, наприклад. Ретельно перемішайте.

8. У центр кожного кружечка викладіть начинку.

9. Акуратно заліпіть краю і сформуйте пиріжки.

10. На сковороді розігрійте олію. Викладіть пиріжки і обсмажити до рум'яної скоринки з двох сторін (в даному випадку вони смажаться з мінімальною кількістю масла).