Пісні котлети з шпинату і креветок 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ароматні і корисні котлетки з шпинату і креветок будуть гарною підмогою в пост. Та й просто в якості легкої вечері. Спробуйте приготувати - це дуже просто!
Котлетки виходять дуже смачними, а також безсумнівно приваблюють око. Можна замінити шпинат кабачками або капустою, а креветки - кальмарами або грибами. Фантазуйте! 
- Шпинат - 200 грам (у мене заморожений)
 - Креветки - 150 грам (вага очищених)
 - Хліб пшеничний - 1 скибочку
 - Часник - 2 зубчики
 - Борошно пшеничне в / сорт - 1 Ст. Ложка
 - Чорний перець - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком (для смаження)
 

Пробийте в блендері в пульсовом режимі очищені креветки, шпинат (годі й розморожувати), пару зубчиків часнику і скибочку замоченого в холодній воді і злегка віджатого хліба.

Посоліть і поперчіть за смаком, додайте борошно і ще раз пробийте короткими імпульсами до об'єднання.

Вологими руками сформуйте невеликі круглі котлетки - так їх буде легше перевертати.

Обсмажте котлетки на розігрітій олії при температурі трохи нижче середнього по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб котлетки добре присмажився.

Подавайте котлетки теплими, з томатним соусом і свіжими овочами. Смачного!