Пісний салат з сочевиці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Це простий пісний салатик, який цілком може бути поданий як гарнір до м'яса або риби. Смачний і в теплому, і в холодному вигляді. Всім раджу приготувати це корисне і смачне блюдо!
Для цього пісного салату або гарніру чудово підійде червона сочевиця, яка при варінні стає золотистою. Відваримо сочевицю з перцем і лавровим листом, вариться вона буквально за 10 хвилин. Також в салат піде консервована кукурудза (попередньо злити рідину) і нарізану зелену цибулю. Це дуже смачний і простий салат.
- Сочевиця червона - 150 грам
 - Вода - 300 мілілітрів
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 3 зубчики
 - Лавровий лист - 1 штука
 - Кукурудза - 2 Ст. Ложки (консервірванная)
 - Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки (нарізаний)
 - Гірчичний - 1 Чайна ложка (заправка)
 - Бальзамик - 1 Ст. Ложка (заправка)
 - Масло оливкове - 4 Ст. Ложки (заправка)
 - Сіль - За смаком (заправка)
 

1. Сочевицю промийте та відваріть з лавровим листом до готовності, близько 10 хвилин.

2. Цибулю і часник наріжте кубиком, моркву соломкою.

3. Обсмажте з додаванням олії.

4. Охолодіть і додайте до сочевиці.

4. Додайте кукурудзу без рідини і зелену цибулю. Перемішайте.

5. Змішайте всі інгредієнти для заправки. Заправте салат.

6. Смачного!