Полунично-банановий пиріг 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Полунично-банановий пиріг - ідеальна домашня випічка, насичена, соковита і дуже солодка. Пиріг підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Рекомендую для діточок і дорослих!
Приготуємо полунично-банановий пиріг в домашніх умовах. Замісити м'яке еластичне тісто. Розкачайте і помістіть його в форму, зробивши невеликі бортики. Полуницю змішайте з цукром. Викладаємо ягоди поверх тесту, додавши порізаний кільцями банан. Якщо залишилося зайве тісто, прикрасьте ним пиріг, зробивши так звану "решітку" . Пиріг запікають у духовці приблизно 20-30 хвилин. Хай щастить! 
- Борошно - 1 Склянка
 - Вершкове масло - 120 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Цукор - 80 грам
 - Крохмаль картопляний - 80 грам
 - Банан - 1 штука
 - Полуниця - За смаком
 

За допомогою блендера перемішайте яйце, цукор і розтоплене вершкове масло.

Додайте борошно і крохмаль, перемішайте.

Замісити м'яке еластичне тісто.

Розкачуємо приготоване тісто і викладаємо його у форму, щільно утрамбувати і зробивши бортики.

Полуницю промиваємо і перебираємо, razrezaem половинки. Змішуємо ягоди з цукром.

Кладемо полуницю на тісто, зверху викладаємо банан, порізаний кільцями.

Якщо залишилося зайве тісто, можна прикрасити їм пиріг, зробивши зверху решітку.

Випікаємо пиріг в духовці приблизно 20-30 хвилин до красивого рум'яного кольору.

Смачного!