Пряники на паску 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Великодній стіл - це не тільки паски і яйця. У багатьох країнах прийнято готувати на це свято чудовий пряники з імбирного тіста. А прикрашають їх також як і яйця.
Гарне доповнення до святкового великоднього столу. Підготуйте необхідні інгредієнти. Розтопити масло з медом і цукром на слабкому вогні, додайте спеції і остудіть. Додайте збиті яйця, борошно, соду, какао, замісіть тісто і залиште його в холодильнику на ніч. Потім розкачати в пласт, виріжте пряники і випікання в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах. Прикрасьте остиглі пряники глазур'ю на свій розсуд. Дайте глазурі застигнути і подавайте на стіл. Приємного чаювання! 
- Мед - 250 грам
 - Цукор - 250 грам
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Яйце - 3 штуки
 - Яєчний білок - 1 штука
 - Борошно - 7 склянок
 - Цукрова пудра - 1 Склянка
 - Обкладинка - 1 щіпка
 - Імбир - 1 щіпка
 - Гвоздика - 1 щіпка
 - Какао - 2 Ст. Ложки
 - Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
 - Сода - 1, 5 чайних ложки
 

Розтопити масло з медом і цукром на слабкому вогні, додайте спеції і остудіть. Додайте збиті яйця.

Вмішайте борошно з содою і какао, замісіть тісто і залиште його в холодильнику на ніч.

Готове тісто розкачати в пласт, виріжте пряники і випікання в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах.

Злегка збийте яєчний білок з лимонним соком і цукровою пудрою.

Перекладіть глазур в маленький пакетик і прикрасьте остиглі пряники на свій смак і фантазію. До цього заняття можна залучити дітей. Дайте глазурі застигнути і подавайте пряники на стіл.