Рис з кукурудзою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рис з кукурудзою це цікавий гарнір, ситний і приємний на смак. Рис з кукурудзою зазвичай добре їдять діти, його можна готувати його і як основне блюдо. Рис з кукурудзою - це основа багатьох салатів.
Щоб відварити рис, потрібно в каструлю налити води на два пальці вище, ніж рис. Довести до кипіння і варити на повільному вогні до готовності або брати на склянку рису дві склянки води. Все залежить від того який консистенції рис вам потрібен. Рис з кукурудзою можна заправити майонезом або вершковим маслом. Додати спеції за смаком. Можна додати трохи потовченого часнику. Рис з кукурудзою відмінний гарнір до риби або курки, а також основа багатьох салатів. Так що, якщо зваріть багато рису з кукурудзою, то із залишків можна спорудити салатик. Успіхів і приємного апетиту! 
- Мал - 400 грам
 - Кукурудза - 300 грам
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Рис відварити в підсоленій воді до готовності.

У промитий охолоджений рис додати кукурудзу з банки.

Рис змішати з кукурудзою, заправити майонезом і додати спецій.

Подати як гарнір або самостійне блюдо. Смачного!