Садж з баранини з грибами та баклажанами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Взагалі, класичний рецепт саджа з баранини з грибами та баклажанами має на увазі, що у вас є така спеціальна підставка з однойменною назвою. Я робила в воке, і нітрохи не гірше вийшло!
Я навіть не маю сумнівів, що це блюдо вам сподобається! Обов'язково спробуйте зробити такий садж з баранини з грибами та баклажанами в домашніх умовах! (в сенсі, в природних умовах, в даному випадку :)) взагалі, таке блюдо, як на мене, є відмінним варіантом поєднання смаків, - внизу інгредієнти, які довго готуються, а верхні шари - овочі, які пускають сік на м'ясо і картоплю! Так що розповім, як зробити садж з баранини з грибами та баклажанами, і сподіваюся, ви спробуєте його зробити! 
- Баранина - 900 грам
 - Помідори - 400 грам
 - Баклажани - 300 грам
 - Картопля - 600 грам
 - Печериці - 200 грам
 - Спеції - За смаком
 

1. Отже, м'ясо нарізаємо шматочками, і на півгодини залишимо настоюватися в спеціях і солі.

2. Тепер викладаємо м'ясо на дно вока або саджа (або сковороди, на крайній випадок). А зверху - шматочки картоплі.

3. Наверх - баклажан кружечками і шматочки грибів. Цей шар трохи солимо і перчимо.

4. Красиво викладаємо зверху помідори, солимо, і паралельно розпалюємо мангал.

5. Випікаємо до готовності картоплі і м'яса. При цьому намагайтеся цілісність компонентів не порушувати!