Садж з баранини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
А що ви готуєте для великої компанії, коли до вас в гості заходять кращі друзі? Пропоную вам пригостити їх дуже цікавою і незвичною закускою в азербайджанському стилі з баранини і овочів.
Рецепт приготування саджа з баранини родом з сонячного Азербайджану, де з цим приголомшливим блюдом прийнято зустрічати дорогих гостей. Свою назву садж отримав завдяки однойменній плоскому посуді, в якій він готується, проте зробити таке блюдо можна і в звичайній сковорідці. Суть цього рецепта в тому, що ми обсмажуємо м'ясо і овочі до золотистого кольору, а потім викладаємо їх на велике блюдо і подаємо до столу. Все дуже просто і легко, тому пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати садж з баранини. Скажу вам чесно, скільки разів я не робила таке частування до свят, завжди воно розходилося на ура, адже тут для кожного знайдеться щось до смаку.
- Баранина - 400 грам
 - Жир баранячий - 50 грам
 - Картопля - 200 грам
 - Баклажани - 200 грам
 - Помідори - 200 грам
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки
 - Перець болгарський - 1 штука (зелений)
 - Перець стручковий гострий - 2 штуки (зелений)
 - Морква - 100 грам
 - Масло рослинне - 30-40 грам
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 








