Салат багатошаровий 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Апетитний і дуже простий рецепт салату багатошарового з овочами і беконом - це відмінна ідея святкового або щоденного страви. Правильно оформлений, він викличе справжній захват.
1. Насамперед потрібно відварити яйця, а тим часом приготувати заправку. Сметану з'єднати з майонезом і цукром. Пропустити через прес часник і додати в заправку. Все як слід перемішати і відставити на час.
2. Айсберг (в рецепт приготування салату багатошарового можна використовувати і інший салат до смаку) подрібнити і викласти на дно салатник. Щоб блюдо виглядала оригінально, краще використовувати високий і прозорий салатник.
3. Натерти на тертці очищену моркву і викласти зверху.
4. Помідори вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками. Надіслати в салатник.
5. Відварені яйця остудити і очистити. Нарізати середніми півкільцями і акуратно викласти по краю салатника.
6. Горошок висипати наступним шаром.
7. Натерти на тертці сир (можна використовувати кілька видів сиру) і присипати зверху.
8. Апетитний салат багатошаровий в домашніх умовах майже готовий. Залишилося викласти заправку і вирівняти ложкою верх.
9. Бекон підсушити на сковороді, попередньо трохи подрібнивши. Остудити і прикрасити салат.
Смачного! 
- Яйце - 6 штук
 - Бекон - 6 скибочок
 - Качанний салат - 1 штука
 - Морква - 2-3 штук
 - Помідори - 2 штуки
 - Горошок - 200 грам
 - Сир - 200 грам
 - Майонез - 150 грам
 - Крем - 150 грам
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Часник - 1-3 зубчиків
 
2. Айсберг (в рецепт приготування салату багатошарового можна використовувати і інший салат до смаку) подрібнити і викласти на дно салатник. Щоб блюдо виглядала оригінально, краще використовувати високий і прозорий салатник.
3. Натерти на тертці очищену моркву і викласти зверху.
4. Помідори вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками. Надіслати в салатник.
5. Відварені яйця остудити і очистити. Нарізати середніми півкільцями і акуратно викласти по краю салатника.
6. Горошок висипати наступним шаром.
7. Натерти на тертці сир (можна використовувати кілька видів сиру) і присипати зверху.
8. Апетитний салат багатошаровий в домашніх умовах майже готовий. Залишилося викласти заправку і вирівняти ложкою верх.
9. Бекон підсушити на сковороді, попередньо трохи подрібнивши. Остудити і прикрасити салат.
Смачного!