Салат із запеченою картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат із запеченою картоплею - ситний, смачний, відмінно виглядає на святковому столі. Обов'язково приготуйте його! такий салат - просто бомба. Спробуйте! успіхів!
Салат із запеченою картоплею я б назвала чоловічим. Він незмінно подобається сильній статі, особисто я люблю що-небудь більш ніжне. Салат із запеченою картоплею обов'язково входить в меню святкових обідів, коли потрібно зробити кілька різноманітних салатів. Добре для салату використовувати молода картопля. Сир використовуйте сорти "чаддер" . Успіхів і приємного апетиту! 
- Картопля - 1 кілограм
 - Бекон - 300 грам
 - Перецьь болгарський - 1 штука
 - Зелена цибуля - 4 штуки
 - Тертий сир - 1/2 склянки
 - Майонез - 1/2 склянки
 - Крем - 1/2 склянки
 - Перець - 1/2 чайних ложки
 - Лимонний сік - 1 Чайна ложка
 - Паприка - 1/2 чайних ложки
 

Картопля добре помити і запекти.

Готову картоплю охолодити.

Бекон порізати і обсмажити до хрусткої скоринки.

Готовий бекон покласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

Перець запекти, очистити від шкірки і порізати кубиками.

Сир натерти.

Цибулю порізати.

Для заправки змішати майонез і сметану.

Додати спеції, змішати.

Додати зелень і лимонний сік.

Картоплю порізати на чверті, додати заправку, перець і бекон.

Додати цибулю і все добре перемішати.

Додати тертий сир.

Смачного!