Салат «Вітаміни і білок» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу запропонувати вам смачний салат з квасолею, салатом "мангольд" і яйцем пашот. Подається салат в теплому вигляді з гострим перцем чилі. Смачний і ароматний! Дивіться покроковий рецепт і пробуйте!
Для рецепта можна використовувати будь-яку листову зелень, смачно з мангольдом, шпинатом. Квасоля знадобиться біла або червона, варена або консервована, беріть ту, яка є під рукою. Отже, дивіться, як приготувати салат "вітаміни та білок"! 
- Свіже яйце - 1 штука
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 - Квасоля - 100 грам
 - Сіль - За смаком
 - Орегано - За смаком
 - Мангольд - 1 пучок
 - Часник - 1 зубчик
 - Чилі (пластівці) - За смаком
 - Лимонний сік або яблучний оцет - 1 Чайна ложка
 

Підготуйте продукти. Квасоля варену або консервовану промийте під проточною водою, вимийте листя салату.

Розігрійте столову ложку масла на сковороді і обсмажте квасоля з дрібкою орегано до рум'яної скоринки, буквально 3-4 хвилини.

Мангольд поріжте невеликими, порубати ножем часник.