Овочевий салат «Вітаміни в баночці» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для тих, хто любить корисні страви і з мінімумом турбот, для зайнятих господинь особливо хочу порекомендувати на замітку цей варіант, як приготувати овочевий салат "вітаміни в баночці" з рисом і квасолею.
Це дуже зручний спосіб зробити її на роботу або на перекус. В баночці салатик чудово зберігається в холодильнику. Варіантів заправки може бути кілька - кисло-солодка, як в даному випадку, гірчично-медова, а також з соєвим соусом, наприклад. Овочі ви можете використовувати абсолютно будь-які, які є під рукою. Рис і квасоля надає обсяг і робить страву більш ситним. Спробуйте, класна ідея насправді! 
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
 - Мед - 1 Ст. Ложка
 - Лимон - 1/2 штуки (сік)
 - Сіль і пластівці чилі - За смаком
 - Овочі - За смаком (помідор, огірок, стебло селери, морква, солодкий перець, цибуля)
 - Консервована кукурудза - 6 Ст. Ложок
 - Консервована квасоля - 3 Ст. Ложки (можна замінити горошком)
 - М'який сир - 100 грам
 - Рис відварний - 1/4 склянки (можна замінити кускусом або киноа)
 - Зелень - За смаком(latuk, шпинат, рукола)
 - Горішки або насіння - 1 Чайна ложка
 

1. З'єднайте оливкова олія з медом, соком лимона. Додайте сіль і перець, перемішайте, сипатися 2 баночках.

2. Невеликими кубиками наріжте овочі. Викладіть зверху заправки.

3. Додайте кукурудзу і квасолю.

4. Зверху трохи сиру.

5. І відварений рис.

6. Трохи зелені і жменю горішків або насіння для пікантності. Усе, овочевий салат "вітаміни в баночці" готовий. Можна накрити кришкою і прибрати в холодильник.
Смачного!
Смачного!