Салат з авокадо (річний, легкий) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Що може бути краще для втамування голоду влітку, ніж легкий, швидкий в приготуванні овочевий салат? Більш того, особливо хорошим варіантом є саме салат з авокадо з-за соковитості і смаку фрукта.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати салат з авокадо (річний, легкий). Це дуже смачний салат, і виходить він таким завдяки солодкому синього цибулі, сиру моцарелла і гірчично-медовою заправці! Меду в заправку можна дати більше, ніж зазначено в рецепті, він підкреслить солодкий лук. Як завжди, солити салат необхідно в кінці приготування, щоб овочі не пустили сік занадто рано. Рекомендую різати все інгредієнти великими шматочками, так салат виходить красивіше.
- Помідор - 2 штуки
 - Авокадо - 1 штука
 - Моцарелла - 100 грам
 - Лук синій - 80 грам
 - Листя салату - 1 пучок
 - Базилік - 1 пучок
 - Кунжут - 2-3 Ст. Ложок
 - Сіль - За смаком
 - Чебрець - За смаком
 - Гірчичний - 1 Ст. Ложка
 - Оливкова олія - 4-6 Ст. Ложок
 - Мед - 1 Ст. Ложка
 - Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
 

1. Наріжте помідори великими шматочками, так само наріжте синій цибуля. Очистіть авокадо, розріжте його навпіл і видаліть кісточку. Наріжте м'якоть великими шматочками.

2. Всі нарізані інгредієнти з'єднайте разом і добре перемішайте. Додайте нарізані листя салату і базилік. Додайте моцарелу (кульки можна порізати на кубики). Знову перемішайте.

3. Приготуйте заправку: в гірчицю додайте оливкову олію, мед і лимонний сік. Добре перемішайте заправку. Посолити салат, додайте чебрець і полийте заправкою.

4. Перед подачею посипте салат кунжутом. Смачного!