Щавлевий суп з грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Такий суп можна приготувати тільки навесні або влітку, коли з'являється щавель. Прекрасна альтернатива капусті. Суп має кислуватий смак, завдяки великій кількості кислот, якими багатий щавель.
Для приготування щавлевого супу з грибами відмінно підійдуть печериці.
- Вода - 1 літр
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Чорний перець - За смаком
 - Щавель - 150 грам
 - Гриби - 300 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Картопля - 2 штуки
 - Крем - За смаком (для подачі)
 

1. Приготуємо продукти для супу. Воду з сіллю ставимо на вогонь, доводимо до кипіння.

2. Ріжемо картоплю, цибуля та гриби.

3. У киплячу воду кладемо овочі та гриби, варимо до повної готовності всіх продуктів.

4. Спробуйте, якщо картопля вже готовий, пора додавати щавель.

5. Щавель ріжемо смужками.

6. І додаємо в суп. Доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь.

7. Дайте супу настоятися хвилин 15-30 і можна подавати до столу зі сметаною. Приємного!