Щи з томатною пастою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную вам на замітку дуже нескладний рецепт приготування щей з томатною пастою. Насичений смак, яскравий колір - приголомшливий варіант ситного обіду для всієї родини.
Покажу вам, як приготувати борщ з томатною пастою на основі води або з м'ясним бульйоном. Завдяки квашеній капусті, блюдо виходить дуже насиченим і пікантним на смак, але в той же час ви можете використовувати і свіжу капусту.
- Капуста квашена - 500 грам
 - Цибулина - 1-2 штук
 - Борошно - 50 грам
 - Томатна паста - 50 грам
 - Топлене масло - 50 грам
 - Крем - 1 За смаком (для подачі)
 - Сіль - За смаком
 - Цукор - За смаком
 - Вода або бульйон - 1, 5 L
 

1. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями. Викладіть масло на дно каструлі і розігрійте. Відведіть туди цибулю і обсмажте.

2. Слідом відправте квашену капусту. Якщо використовуєте свіжу, то в рецепт приготування щей з томатною пастою додайте 1-2 морквини. Обсмажте на середньому вогні, помішуючи, хвилин 5-7.

3. У невеликій мисці з'єднайте томатну пасту і борошно. Розведіть невеликою кількістю бульйону або води. Ретельно перемішайте, додайте дрібку солі і цукру.

6. Влийте рідина до капусти і акуратно все перемішайте.

7. Тепер саме час влити киплячу воду або бульйон і після закипання залишити нудитися на повільному вогні години на півтора. Перед подачею додайте трохи сметани і зелені. Смачного!