Шашлик з дичини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Шашлик з дичини можна приготувати на осінньої полюванні, якщо вам пощастить потрапити в Жирненький качку, ну ще можна купити качку в магазині або на базарі і відправитися з нею і приправами на природу.
Приготування шашлику з дичини вимагає деякого майстерності. Дичина маринується не менш години, а потім укладається між тонкими шматочками сала як курча тютюну. І ще один секрет - качку густо засипають сухим часником, під салом часник розбухне і буде пузириться. Ось така технологія! Якщо потрапите на полювання і підстеліть дичину, то відмінний рецепт шашлику з дичини у вас вже є! Успіхів і приємного апетиту! 
- Качка - 1 штука
 - Сало - 300 грам
 - Часник сушений - За смаком
 - Червоний перець - За смаком
 - Східна приправа для птиці - За смаком
 - Лимон - 1 штука
 

Качку посипати спеціями, полити лимоном, натерти сіллю. Сало порізати плоскими шматками.

Сало укласти на дно каструлі і качку розрізати, як курча тютюну, маринувати півгодини.

Приготувати вугілля.

Качку помістити на решітку між шматочками сала.

Качку помістити на вугілля і смажити з двох сторін.

Смажити курку близько години, періодично перевертаючи.

Смачного!