Шоколадний торт простий 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Шоколадний торт, мабуть, це класика всіх тортів. У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати шоколадний торт простий. Цей рецепт буде справжньою знахідкою для недосвідченої господині.
Таким тортом запросто можна побалувати свою родину, а також його можна приготувати на будь-яке торжество.
Просочіть торт улюбленим кремом або збитими вершками.
Перед подачею торт можна прикрасити свіжими ягодами або посипанням.
Смачного! 
- Борошно - 250 грам
 - Сода - 1, 5 чайних ложки
 - Какао - 50 грам
 - Цукор - 300 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Вершкове масло (м'яке) - 60 грам
 - Молоко - 300 мілілітрів
 - Винний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Ваніль - За смаком
 - Сметана жирна - 300 грам (в вершках)
 - Какао - 2 Ст. Ложки (в вершках)
 - Цукор - 3 Ст. Ложки (в вершках)
 
1
У мисці змішайте борошно, соду, какао, і цукор. Все перемішайте.
2
Далі додайте яйця, вершкове масло кімнатної температури, трохи тепле молоко і винний оцет.
3
Все перемішайте за допомогою міксера і перекладіть у форму для запікання. Форму заповніть на половину, т. До. Тісто збільшиться вдвічі.
4
Духовку розігрійте до 180 З і випікайте близько 1 годину.
5
Готовий бісквіт остудіть.
6
Для крему змішайте сметану, какао і цукор. Збийте все міксером. Корж розрізати на два і промажте кремом. Також намажте крем зверху.