Скумбрія запечена з баклажанами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простих і доступних страв на кожен день в кулінарній скарбничці просто не може бути багато. Чи згодні? Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати скумбрію запечену з баклажанами. Варто спробувати!
У цю страву я додала трохи моркви. При бажанні його можна доповнити помідорами або іншими овочами, які вам подобаються. Подавати рибку до столу можна як з запеченими овочами, так і з улюбленим гарніром. Це швидко, просто, корисно і смачно! 
- Скумбрія - 1 штука
 - Баклажан - 1/2-1 штуки
 - Лимон - 3-4 скибочок
 - Морква - 1/3 штуки
 - Рослинна олія - 1 Чайна ложка
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти і включіть розігріватися духовку до 200 градусів.

Рибку вимийте, очистіть, видаліть голову і хвостик. Натріть з усіх боків сіллю і за бажанням перцем.

Вимийте, обсушити і наріжте кільцями баклажан. Приправити сіллю і залиште на 15 хвилин. Після промийте під холодною водою.

Тонко наріжте 3-4 скибочки лимона.

Кружечками наріжте моркву.

Лист фольги змастіть невеликою кількістю масла і викладіть в центр лимони.

Зверху викладіть скумбрію.

По краях - баклажани і морква.

Загорніть щільним конвертом з фольги і відправте в духовку.

Запікайте близько 30 хвилин, після акуратно розгорніть конверт і підрум'яньте.

Смачного!