Слойки з малиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Теплим літнім вечором приготуйте собі легкий, ароматний і смачний десерт. Ніжні і соковиті слойки зі свіжою малиною до чаю - чудове завершення дня.
Якщо ви втомилися після трудового дня, і вам хочеться порадувати себе чим-небудь легким і смачним - спечіть за допомогою простого рецепту слойки з малиною. Легкі і повітряні слойки з ароматною ягодою безсумнівно піднімуть вам настрій. А багато зусиль для цього не буде потрібно. Готове листкове тісто і трохи часу - і у вас буде смачний десерт. Слойки з малиною можна робити маленькими - на один зуб, а можна і побільше. В цьому випадку розріжте тісто на квадратики, покладіть побільше начинки і добре защипніть краю слоек. Смачного завершення дня вам! 
- Листкове тісто - 300-400 грам
 - Малина - 200-300 грам
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Яйця - 1 штука
 - Вершкове масло - 30 грам
 - Борошно - 1-2 Ст. Ложок
 

Злегка присипаємо борошном дошку або стіл і розгортає тісто в тонкий прямокутний або квадратний пласт.

Розкладаємо на половині пласта тіста через однакову відстань ягоди малини. Посипаємо цукром.

Накриваємо ягоди другою половиною тіста і розрізаємо нашу заготовку на однакові частини.

Для змащення слоек нам знадобиться жовток. Відокремлюємо його від білка і збовтуємо.

Дно форми, в якій будемо випікати слойки, змащуємо маслом. Викладаємо слойки і змащуємо їх жовтком.

Випікаємо слойки в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15.