Смажені креветки в тесті 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приголомшливо апетитну і смачну закуску хочу запропонувати вашій увазі. Якщо ви любите морепродукти і хочете побалувати себе чимось оригінальним, запам'ятовуйте і повторіть будинку цей рецепт!
Покажу вам ідею, як приготувати смажені креветки в тесті філо. Інгредієнтів до непристойності мало, а результат - чудовий! Тоненьке хрустке тісто і пікантні морепродукти поєднуються дійсно здорово. При подачі закуску можете доповнити улюбленим соусом (бажано, звичайно, загострювати).
- Креветки - 450 грам (очищені, але з хвостиками)
 - Тісто філо - 400 грам (приблизно)
 - Яйце - 1 штука
 - Цукор - 1/2 чайних ложки
 - Вустерський соус - 2 чайних ложки
 - Рослинна олія - За смаком (для фритюру)
 

1. Креветки вимийте і висушіть. Додайте цукор і вустерский соус. Залиште хвилин на 10-15 маринуватися.

2. Тісто розріжте навпіл ось так.

3. На край викладіть креветку, почніть загортати її в тісто.

4. Підігніть край.

5. І кінчик приклейте за допомогою збитого яйця. Повторіть процес аналогічним чином з усіма креветками.

6. Розігрійте достатню кількість масла, щоб креветки "почувалися вільно" . У добре розігрітій олії смажте їх пару хвилин до рум'яності.
Смачного!
Смачного!