Солянка з кабачками і капустою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Прекрасне блюдо для пісного вечері або як гарнір до риби або м'яса. Приготувати можна в мультиварці, на сковороді з глибокими бортами або казані. Дивіться рецепт!
Подрібніть всі овочі для солянки. Перемішайте, приправити сіллю, поперчіть. Додайте томатну пасту або сік і протушкувати на олії. Хай щастить! 
- Кабачки - 500 грам
 - Капуста - 300 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки (або стакан томатного соку)
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Кріп - За смаком
 - Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
 

Приготуйте продукти для солянки. Кабачки підійдуть як свіжі, так і заморожені кубиками, попередньо розморожувати їх не потрібно. Очистіть овочі від шкірки, все ретельно вимийте і висушіть.

Наріжте тонко капусту.

Цибуля поріжте півкільцями. Моркву натріть на крупній тертці.

На дно мультиварки налийте рослинне масло. Покладіть в каструлю капусту, кабачки, цибуля, морква, томатну пасту, сіль, перець і трохи води (приблизно 100 мл.). Якщо використовуєте томатний сік замість пасти, воду додавати не потрібно. Перемішайте все. Встановіть каструлю в мультиварку, включите режим "суп" або "каша" і тушкувати 45 хвилин.

В самому кінці гасіння додайте рубаний кріп. Солянка з кабачками і капустою готова. Подавайте її зі сметаною. Смачного!