Спагеті з яйцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім сьогодні, як приготувати спагетті з яйцем. Це одна з найсмачніших варіацій пасти, яку я пробувала! Ситно і неймовірно ароматно! Спробуйте, рекомендую всім, відмінний буде обід!
До вашої уваги - рецепт приготування спагетті з яйцем. Ситне і смачне блюдо для всієї родини! впевнена, це блюдо буде відмінним варіантом для романтичної вечері з вином і коханою людиною під боком.
- Спагеті - 600 грам
 - Бекон копчений - 150 грам
 - Яйця - 5 штук
 - Сир твердий - 150 грам
 - Спеції - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

1. Макарони відварити до стану аль-денте в підсоленій воді. Бекон наріжемо тонкими скибочками і обсмажити на сковороді.

2. Далі додамо відварені спагетті до бекону. Перемішаємо ретельно, трошки підсмажити.

3. Збиваємо до пухкої маси яйця зі спеціями, а потім додамо тертий сир і перемішати. Цю суміш додамо до спагетті, перемішаємо і обсмажити ще пару хвилин.

4. От і все! Подаємо в гарячому вигляді і посипаємо зеленню. Смачного!