Стручкова квасоля з кунжутом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви шанувальник простих і смачних страв, обов'язково приготуйте на своїй кухні ось таку швидку і нереально смачну стручкову квасолю з кунжутом. Раджу рецепт на замітку!
Ця страва стане як повноцінним гарячим блюдом, так і гарніром до м'яса або риби, наприклад. Якщо ви любите пікантні гострі смаки, спробуйте доповнити квасоля гострим томатним соусом. Якщо вам подобається азіатська кухня, можна влити трохи соєвого соусу. А головне - все дуже швидко! 
- Стручковая фасоль - 250 грам
 - Кунжут - 1-2 чайних ложок
 - Гострий соус - 1 Чайна ложка (по бажанню)
 

1. Всього два інгредієнта і 10 хвилин часу. Дивно класний рецепт! 

2. Заморожену квасолю відправляємо на сковороду або в каструльку і ставимо на вогонь.

3. Даємо їй кілька хвилин, щоб відігрітися.

4. І всипаємо кунжут. Можна додати трішки олії.

5. Для пікантності можна додати ложечку томатного соусу.

6. Помішуючи, млоїмо квасоля ще близько 3-4 хвилин.

7. І можна подавати до столу. Смачного!