Суп «Мінестроне» з броколі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Класичний італійський густий суп з різноманітності свіжих овочів. Рекомендую ознайомитися з варіантом, як приготувати суп "минестроне" з броколі. Він легкий, низькокалорійний і вегетаріанський.
Минестроне - найпопулярніший суп, народжений в Італії. Він настільки асоціюється з першими стравами, що за межами республіки, кажучи «італійський суп», безсумнівно мають на увазі минестроне. Його основу складають бульйон, овочі і бобові. Італійці готують його з сезонними продуктами, але все ж дозволяється використовувати заморожені, а також консервовані. Рекомендую спробувати і вам приготувати такий легкий, смачний, яскравий і апетитний суп! 
- Брокколі - 100 грам
 - Картопля - 100 грам
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля-пориста - 1/2 штуки
 - Cukini - 1/2 штуки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Часник - 1 зубчик
 - Перець чилі - 1 штука
 - Помідор - 1 штука
 - Зелена цибуля - 1 пучок
 - Маленька кукурудза - 3 штуки
 - Консервована квасоля - 100 грам (біла)
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Білий бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Сіль, перець - За смаком
 - Овочевий бульйон - 800 мілілітрів
 

Дрібно наріжте часник. Видаліть насіння з перцю чилі, кабачки, брокколі, картопля, цибуля, морква і цибуля-порей наріжте дрібними кубиками.

Розберіть на суцвіття брокколі.

На середньому вогні обсмажте часник, чилі, цибуля, картопля, цибуля-порей і моркву в оливковій олії. Додайте бальзамічний оцет.

Додайте овочевий бульйон, посоліть і поперчіть суп до смаку. Після чого додайте цукіні і брокколі і варіть суп на середньому вогні протягом 7-10 хв.

Тим часом наріжте кубиком помідори і наріжте зелену цибулю. Кукурудзу ріжте уздовж на кілька частин.

Відправляйте в каструлю помідор, кукурудзу, квасоля і зелена цибуля. Кип'ятіть суп на середньому вогні протягом додаткових 5-7 хвилин.