Суп з грінками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ситний і швидкий супчик - відмінний варіант для вечері.
Кількість порцій: 3
- Горох - 1 Склянка
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Картопля - 2 штуки
 - Курячий бульйон - 1, 5 L
 - Вершки - 100 мілілітрів
 - Хліб - 250 грам
 - Сіль - За смаком
 - Рослинна олія для обсмажування овочів - 2 Ст. Ложки
 - Часник, солодка паприка - За смаком
 

У закипілий курячий бульйон всипаємо раніше замочений горох. Варимо на слабкому вогні. Через 5 хвилин додаємо нарізану картоплю і підсмажений на олії цибулю з морквою.

Коли картопля з горохом стануть м'якими збиваємо до однорідного стану всю масу блендером, частково вливаючи вершки. Додаємо за смаком сіль.

Хліб нарізаємо кубиками, додаємо 1 ст.Ложку оливкової олії, за смаком додаємо солодку паприку, сіль і подрібнений часник. Перемішуємо і висушуємо в розігрітій духовці.

Подаємо готову страву на стіл гарячим з часниковими грінками і зеленню. Смачного.