Тістечко «картопля» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Є страви, які змушують нас зануритися в дитинство. Тільки побачивши їх, відразу згадуєш теплі моменти. Сподіваюся, що у багатьох людей є такі. У мене це, наприклад, даний десерт. Читайте!
Ні для кого не буде секретом інструкція того, як приготувати тістечко "картошка" . Все роблять його по-різному, але схоже в складі є у всіх варіантів. По перше, не обійтися без какао, по-друге, подача теж схожа. Ну, а все інше - на ваш смак. У моєму рецепті десерт зроблений на основі бісквіта.
- Бісквіт - 500 грам
 - Вершкове масло - 200 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Молоко - 2 Ст. Ложки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Какао - За смаком
 

Бісквіт подрібніть в крихту зручним для вас способом.

Зробіть крем. Підігрійте молоко з цукром до повного розчинення.

Окремо збийте яйце. Додайте його до молока, а потім влийте до м'якого масла. Збийте крем до єдиної консистенції.

Більшу частину крему додайте до бісквіту. Добре перемішайте масу.

Сформуйте тістечка. Відправте їх на годину в холодильник.

Потім обваляйте "картоплю" в какао.

Прикрасьте тістечко кремом. Приємного чаювання!