Томатний суп з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині не дуже люблять звичайні супи, тому мені доводиться експериментувати. Я пропоную вам дуже цікавий рецепт, як приготувати томатний суп з шинкою.
Цей густий суп з ковбасою, шинкою і зеленим перцем, не зовсім суп. Я називаю його суп-піца, адже за смаком дуже навіть схоже. Я подаю його з завитками з листкового тіста, запеченими з сиром Моцарелла. Спробуйте!
- Шинка - 200 грам
- Ковбаса - 300 грам
- Гриби - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Зелений перець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- М'ясний бульйон - 1 літр
- Помідори - 400 грам
- Вершкове масло - За смаком
- Сир Моцарелла - 200 грам
- Орегано - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Наріжте цибулю, часник і зелений перець дрібними кубиками. Обсмажте їх.
2
Тим часом наріжте соломкою ковбасу і додайте до цибулі. Дайте трохи підсмажиться.
3
Потім наріжте шинку так само соломкою і додайте до ковбаси.
4
Розігрійте другу сковороду. На ній обсмажте нарізані гриби до золотистого кольору (якщо гриби невеликі можете не розрізати).
5
Коли гриби приготуються, надішліть їх разом з іншими інгредієнтами в каструлю. Додайте бульйон, консервовані помідори (або томатну пасту) і оливкове масло.
6
Приправте сушеним орегано і сіллю. Варіть протягом 15 хвилин. Готовий суп перед подачею посипте тертою моцарелою.
7
Смачного!