Торт «Любов це» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся цікавим і дуже красивим рецептом приготування торта"Love is" . Це відмінний романтичний подарунок вашій коханій людині. Гарний торт найкраще розповість про ваші солодких почуттях!
Цей оригінальний, але простий рецепт торта"Love is" сподобається і вам, і вашій другій половинці! Ми звикли випікати один великий бісквіт, і потім розрізати його на частини. Але ж так готувати набагато простіше! Зате при розрізанні ви отримаєте різнокольорові "шари"! Торт не виходить сухим за рахунок солодкого зовнішнього шару. Спробуйте самі! 
- Яйця - 4 штуки
 - Цукор - 150 грам
 - Борошно - 100 грам
 - Барвник харчової червоний - За смаком
 - Барвник харчової рожевий - За смаком
 - Вафельна крихта - За смаком (можна використовувати подрібнені горіхи, крихту з печива і т.Д. - це для обсипання готового торта)
 - Вершки жирні - 1 Склянка
 - Мед рідкий - 0.5 склянки
 

2. У міру "розповзання" тесту, додаємо зверху вже рожеве тісто.

4. Вершки збиваємо з червоним барвником і медом, поки вони не збільшаться в обсязі. Остиглий торт вирізаємо, щоб нагадував серце. Решта шматки подрібнити і змішати з вафельної крихтою. Додамо крихту в червоний вершковий крем і повапниш торт з усіх боків. Готово!