Вегетаріанський паштет 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей вегетаріанський паштет, як і всі паштети, відноситься до улюблених моїх страв. Як здорово змастити шматочок хліба ароматним ласощами! Швидкий і корисний перекус готовий!
Вегетаріанський паштет можна також робити з гарбуза, відвареної квасолі, морква. Його можна зберігати кілька днів у холодильнику, це робить паштет дуже зручним стравою для сніданку або швидкого перекусу. Цей паштет нагадує всіма улюблену кабачкову ікру. У наш паштет можна додати відварну квасоля і терті горіхи, зелень. Смак вегетаріанського паштету може бути абсолютно фантастичним. Успіхів і приємного апетиту! 
- Морква - 1 штука
 - Цибуля - 2 штуки
 - Часник - 2 зубчики
 - Перець чилі - 1/2 штуки
 - Кабачок або цукіні - 3 штуки
 - Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
 - Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
 

Овочі поріжте.

Cukini інвестувати проти.

Запікайте цукіні півгодини при 200 градусах.

Відкиньте кабачки на друшляк, злийте зайву воду.

Часник і перець обсмажте на сковороді.

Додайте моркву і смажте ще 2 хвилини.

Додайте цибулю і тушкуйте ще 10 хвилин, додайте томатну пасту, оцет, сіль і цукор. Перемішайте, зніміть з вогню! 

З'єднайте всі овочі і подрібніть блендером. Паштет готовий.

Смачного!