Випічка з житнього борошна 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей незвичайний вишуканий рулетик стане для вас відмінним рішенням до чаю або кави. Добре буде виглядати і на святковому столі. Спробуйте його приготувати: це зовсім не складно і дуже смачно!
Цукор додати можна, але печення і без того виходять дуже смачними. У начинку можете додати будь-які сухофрукти і горіхи. Я використовувала курагу, родзинки і мигдаль.
- Житнє борошно - 2 склянки
 - Пшеничне борошно - 1 Склянка
 - Окріп - 24 склянок
 - Олія - 34 склянок
 - Чорнослив - 2 склянки
 - Ізюм - 1 Склянка
 - Мигдаль - 1 Склянка
 - Лимон - 1 часточка
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка
 

Вимийте сухофрукти, подрібніть горіхи в блендері.

До борошна додайте олію. А потім додавайте воду до отримання еластичного тесту.

Змішуємо і подрібнюємо в блендері сухофрукти, корицю, цедру лимона.

Розкачайте тісто дуже тонко, зверху покрийте його шаром начинки (акуратно розподіліть її зручним для вас способом).

Скрутіть тісто в ковбаски, поріжте їх на однакові шматочки.

Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин. Готово. Смачного!