Яблучний крем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яблучний крем - дуже простий в приготуванні дієтичний десерт, який не зашкодить фігурі і при цьому вгамує чисто жіночу спрагу з'їсти що-небудь солоденьке
Яблучний крем - звучить, бути може, не дуже заманливо. Я і сама, коли знайшла цей рецепт у кулінарній книзі, спершу пропустила його повз увагу. Втім, після приготування моє ставлення до яблучного крему змінилося - це дуже легкий, повітряний і смачний десертик, їм можна просочити тортик або з'їсти його ложкою просто так Яблучний крем - дієтичне ласощі, тому можна не турбуватися, що через нього у вас вилізуть боки або з'явиться рятівний круг. Їжте і радійте
- Яблука - 10 штук
 - Лимон - 1 штука
 - Мед - 3 Ст. Ложки
 - Яєчний білок - 3 штуки
 - Сіль - - За смаком
 

Яблука викладаємо у форму для випікання, кожне яблуко протикаємо зубочисткою (це робиться для того, щоб яблука в духовці не лопаються). Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.

Витягуємо, даємо охолонути, виколупуємо яблучну м'якоть і перетираємо її через сито.

Додаємо до яблук натерту цедру лимона і вичавлений з нього сік. Додаємо мед і перемішуємо.

Збиваємо білки з невеликою кількістю солі до консистенції піни.

Змішуємо збиті білки з перетертої яблучної м'якоттю, гарненько перемішуємо і ставимо на годину в холодильник. Готово!