Заварний яблучний крем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Ділюся рецептом простого заварного крему на основі яблучного пюре. Крем виходить легким, повітряним і дуже-дуже яблучним. Підійде для тортів, тістечок і еклерів.
Докладніше, як приготувати заварний яблучний крем, я розповім нижче. За бажанням в крем можна додати какао або корицю. Яблучне пюре краще підійде без цукру.
- Яблучне пюре - 350 грам
 - Цукор - 75 грам
 - Маргарин - 100 грам
 - Ванільний сироп - 2-3 капель
 - Крохмаль - 20 грам
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Змішайте цукор і крохмаль.

На середньому вогні нагрівайте яблучне пюре, додайте цукор з крохмалем і ванільний сироп. Варіть суміш до загустіння.

Остудіть яблучне пюре до кімнатної температури. Додайте маргарин і збийте міксером до однорідного стану. Перекладіть крем в холодильник, щоб він став густішим.

Заварний яблучний крем готовий, смачного!